Novo: peel off maska!

Posted in Aktualno

Želite li zategnuti kožu lica, umanjiti bore i izgledati odmoreno, tada je za vas sjajno rješenje i tretman: OSMOTIC PEEL OFF MASKA S MATIČNIM STANICAMA iz linije SELVERT.

Naime, oduševljeno smo u našu ponudu uvrstili novitet švicarskog laboratorija s kojim već duži niz godina uspješno surađujemo (jer obožavamo njihove kvalitetne proizvode i tretmane). 

Jedinstvenost ove linije je u matičnim stanicama švicarske alpske ruže koje, zbog svojih izuzetnih rezultata, maskama daju dodatni učinak. Ostali aktivni sastojci su ekstrakt ginsenga, bisabolol, vitamin C, aloe vera, ekstrakt kokosa, hrastove pahuljice.

Koristeći ove maske koža će biti zategnuta, stimuliranjem sinteze kolagena bore i linije ekspresije minimalizirane, obnovljen prirodni balans te baršunasti i svježi izgled lica.

Odaberite svoj termin već danas!

Izbjeljivanje mrlja na licu

Posted in Aktualno

Muče vas mrlje na licu ili pjege i želite ujednačiti svoj ten? Mi smo odgovor pronašli u novoj liniji proizvoda Selvert Thermal White Perfection. Tretman služi za izbjeljivanje, a linija proizvoda je formulirana na aktivnim sastojcima koji reduciraju produkciju melanina, dubinski regeneriraju, minimaliziraju lokalno mrlje te sprječavaju njihovo nastajanje. Uzroci mrlja na koži mogu biti različiti: od izlaganja suncu, za vrijeme trudnoće naša koža može 'neobično' reagirati ili kao posljedica procesa starenje kože.

White Perfection će vratiti koži njezinu svježinu, luminioznost i prirodan izgled, jer djeluje trostruko:

- posvjetljuje i pruža jedan kompletni jedinstveni novi tonus koži

- sprječava produkciju melanina te uklanja mrlje i pijege.

Za ove rezultate treba duži period da postanu vidljivi, jer se mrlje mogu ukloniti jedino procesom kontinuirane regeneracije kože, no i jedan tretman je vrlo koristan za kožu.

Masaža uz "Afroditu"

Posted in Aktualno

Posao? Stres. Djeca? Stres. Nemate djece? Stres. Muž? Stres? Nemate ga – opet stres! Lijek: masaža cijelog tijela po mogućnosti uz aromaterapiju. Kvalitetnom masažom sigurno ćete obnoviti svoju energiju i tako lakše odgovoriti na sve izazove koji vas očekuju. Dogovorite svoj termin već danas i oslobodite se stresa! Odlučite li se za masažu u „Essenzi“, tijekom masaže na tijelo će vam biti utrljano ulje poznatog branda „Afrodita“. Oni imaju uistinu bogatu i kvalitetnu ponudu, te su stoga zadržali povjerenje ovog salon, kao i klijentica. U našoj ponudi su razna „Afroditina“ eterična ulja, aroma ulja kao i njegujuća biljna ulja. Izdvajamo ponešto od svake skupine.

Zima - idealno doba za borbu protiv celulita!

Posted in Aktualno

Koliko poznajete žena koje muku muče s kilogramima, ali ne i s celulitom? I isto tako: one koje ne muči debljina, ali su nezadovoljne pojavom celulita?  Koja je razlika između celulita i debljine? U oba slučaja radi se o masnim stanicama, no kod celulita je riječ o posebnoj vrsti masne stanice koje ne služi za dobivanje energije nego isključivo za pohranu masnoće. To je upravo razlog zašto dijeta i fizička aktivnost ne utječu toliko na celulit koliko na samu debljinu. I što nam je činiti da ga se riješimo?
Celulita se najčešće
sjetimo u proljeće i prije ljeta - umjesto da se tijekom godine ozbiljnije pozabavimo njegovim rješavanjem. Stoga - očekujte "Essenzine" zimske akcije i popuste na anticelulitne tretmane. U nastavku još koja riječ o celulitu...

Selvert Cell Vitale Celular tretman

Posted in Naslovnica

Cell Vitale je jedan od najučinkovitijih i revolucionarnih tretmana iz Selvertovog švicarskog laboratorija namjenjen  usporavanju starenja kože lica.


Temelji se na matičnim stanicama  zaštićene švicarske jabuke Uttwiler Spatlauber poznate zbog svoje dugovječnosti još iz 18 stoljeća. To je tip stanica koji sadrži osobito vrijedne zaštitne tvari koje, kad se primjene na kož,i posjeduju nevjerovatnu učinkovitost u obnovi stanica.